انجام پروژه میکروکنترلر AVR

تمامی ایده هایی که دارید را ما می توانیم پیاده کنیم. هر ایده ای در ذهن دارید و می خواهید آن را توسط میکروکنترلر ها و بردهای الکترونیکی پیاده کنید می توانید به ما اطلاع دهید تا در سریع ترین زمان ممکن ما با شما تماس بگیریم.

چگونه پروژه خود را برای ما ارسال کنید؟   روش اول : لطفا فرم زیر را کامل کنید و تمامی مواردی که شما از پروژه خود دارید و تیم ما برای پیاده سازی به آن نیاز دارد را لطفا در بخش توضیحات بنویسید و برای ما ارسال کنید. روش دوم : شما می توانید با تیم پشتیبانی از ساعت 9 تا 18 در رابطه با ارسال پروژه خود در ارتباط باشید (شماره پشتیانی: 09385330363 ). روش سوم : شما میتوانید پروژه خود را در تلگرام به شماره پشتبانی (09385330363) ارسال کنید.
برای انجام پروژه میکروکنترلر AVR خود، لطفا فرم زیر را کامل کنید.


    سوالات متداول درباره انجام پروژه میکروکنترلر AVR

    می دانید که انجام پروژه میکروکنترلر AVR خود را می توانید به ما بسپارید؟

    شما میتوانید در سایت پادافن، پروژه های خود را به انجام برسانید. با پرکردن فرم این صفحه، ما با شما تماس میگیریم و پروژه شما را با متخصصین پادافن اجرایی می کنیم.

    کمی بیشتر درباره میکروکنترلر AVR بدانیم ... ​

    + انجام پروژه میكروكنترلر AVR

    میكروكنترلر يا ریز كنترل گر يک تراشه IC بوده كه برای كنترل دستگاه های دیگر برنامه ریزی شده است. دلیل نامگذاری این تراشه به میكروكنترلر سایز و اندازه آن، كنترل دستگاه ها و ماشین آلات است. از آنجایی كه این تراشه در درون وسایل و ماشین های مختلف مثل ماشین لباسشویی، تلفن همراه، خودرو و … قرار دارد به آن كنترلر توكار هم گفته می شود. میكروكنترلر دارای RAM، ROM و پورت های ورودی يا خروجی است.

     

     + میكروكنترلر چگونه كار می كند؟ كاربرد میكروكنترلر

    میكروكنترلرهای زیادی برای ساختن مدل های جدید آن نوشته شده است، اما بیشتر آن ها دارای فناوری و تجهیزات مشترک می باشند. پس در صورتی كه بتوانیم روش ساختن و كار با يکی از آن ها را یاد بگیریم، می توانیم با انواع دیگر آن كار كنیم.

    میكروكنترلرها دستگاه های دارای عملكرد بسیار سریع البته كندتر از كامپیوترها می باشند، پس هر دستورالعمل در میكروكنترلر با سرعت بسیار سریع اجرا می شود.

    وقتی منبع تغذیه روشن می شود، نوسانگر کوارتز توسط Control Logic Register فعال می شود. در چند میلی ثانیه اول، اگر دستگاه در حال آماده سازی است، خازن انگل شارژ می شود.

    وقتی سطح ولتاژ به حدبیشتر توان خود می رسد و فركانس نوسانگر کوارتز پایدار می شود، فرایند نوشتن بیت در تابع های رجیستر شده آغاز می شود. همه چیز با توجه به ساعت نوسانگر اتفاق می افتد و همه قطعات الکترونيکی شروع به كار می كند. همه این اتفاقات تنها چند نانو ثانیه زمان می برد.

    شمارنده برنامه ثباتی يا PC حافظه برنامه را به آدرس صفر می فرستد. بعد آدرس دستورالعمل به رمزگشایی كننده عملكردها فرستاده می شود تا رمزگشایی شده و سپس اجرا شود. پس از اجرای يک دستورالعمل، آدرس شمارنده برنامه ثباتی به 1 افزایش می یابد و پس آدرس دستورالعمل بعدی را به رمزگشایی كننده دستورالعمل ها ارسال كرده و دستورالعمل های بعدی را اجرا می كند.

    چه كار هایی می توان با میكروكنترلر انجام داد؟

    • – توسط میكروكنترلر می توان ورودی های دیجیتالی يا آنالوگی را دریافت كرد و با توجه به مقادیر ورودی، خروجی دلخواه را پردازش و ایجاد کرد.
    • – الگوریتم های دلخواه را به صورت کد های برنامه نویسی نوشت و آن را در میکرو كنترلر اجرا نمود و محاسبات انجام داد.
    • – به کمک تایمر ها زمان را محاسبه كرد و يا پالس های خروجی دلخواه ایجاد کرد. ورودی های آنالوگ يا دیجیتال را دریافت كرد. صفحه کلید ماتریسی راه اندازی كرد.
    • – با کمک میكروكنترلر می توانید نمایشگر های مختلف مثل ۷Segment و نمایشگر های كاراکتری يا گرافيکی لمسی را راه اندازی كرد.
    • با پروتکل ها با قطعات و میكروكنترلر های دیگر و كامپیوتر ارتباط برقرار كرد.

    كاربرد میكروكنترلر در صنعت

    میكروكنترلر ها در همه جا كاربرد دارند. یعنی كاربرد میكروكنترلر ها را نمی توان به يک قسمت خاص محدود كرد. همانطور كه گفته شد حتی ساده ترین ماشین حساب ها و ساعت های دیجیتال هم در درون خود میكروكنترلر دارند. دیگر خودتان حساب كنید كارخانه های صنعتی پیچیده چه میكروكنترلر های عظیمی را برای كنترل فعالیت های خود استفاده می كنند. كاربرد میكروكنترلر در صنعت بسیار شناخته شده و در بسیازی از اماكن به كار می رود. به صورت کلی كاربرد میکرو كنترلر ها را می توان در دسته های زیر قرار داد :
    • – كاربرد های فضایی : بسیاری از میكروكنترلر های پیشرفته در انواع فعالیت های نجومی و فضایی به كار می رود.
    • – كاربرد های سلامتی : استفاده از میكروكنترلر ها در دستگاه های مربوط به سلامتی مثل مچ بند های سلامتی، دستگاه های بیمارستان ها و …
    • – كاربرد های صنعتی : استفاده از میكروكنترلر ها برای كنترل دستگاه ها و ماشین های كارخانجات

    كاربرد میكروكنترلر در دستگاه های زندگی روزمره

    • – دستگاه های كنترل فرآیند
    • – دستگاه های سنجش و كنترل دما
    • – دستگاه های سنجش و كنترل نور
    • – دستگاه های تشخیص و ایمنی آتش
    • – دستگاه های ابزار دقیق صنعتی

    كاربرد میكروكنترلر در دستگاه های كنترل صنعتی

    • – دستگاه های كنترل فرآیند
    • – دستگاه های ابزار دقیق صنعتی

    كاربرد میكروكنترلر در دستگاههای اندازه گیری و اندازه گیری

    • – ولت متر
    • – كنتور كنونی
    • – اندازه گیری اشیا revol گردان
    • – سیستم های اندازه گیری دستی

    مناسب ترین میكروكنترلر

    به صورت کلی نمی توان يک میكروكنترلر را به عنوان مناسب ترین و قوی ترین میكروكنترلر انتخاب كرد. چون با توجه به شرایط و معیار های پروژه شما مناسب ترین میكروكنترلر می تواند مفرق باشد. به صورت مثال برای پروژه های ساده مثل ساعت يا یادآور، يک میكروكنترلر AVR مناسب است. اما برای پروژه های كه نیاز به پردازش همزمان چندین مورد دارند دیگر میكروكنترلر AVR مناسب نیست و ما نیازمند يک میكروكنترلر سری ARM هستیم. همینطور باید توجه داشته باشید كه تعداد پین های آنالوگ و دیجیتال، حافظه، سرعت، قابلیت PWM، ADC، DAC و … هم در هنگام انتخاب میكروكنترلر مناسب مهم می باشند.

    اصطلاحات موجود درباره انجام پروژه میكروكنترلر AVR

    قبل از ورود به توضیحات بیشتر درباره میكروكنترلرها لازم دانستیم بعضی واژهها و عباراتی را كه میان مهندسان و متمایلان دنیای میكروكنترلرها مصطلح شده بیان كنیم.

    میکرو

    این واژه همان میكروكنترلر بوده كه برای آسانتر شدن تلفظ، در میان مهندسان و متمایلان الکترونيک مصطلح شده است.

    پروگرم يا پروگرام

    یا پروگرم كردن يا پروگرام كردن. این عبارات به عمل برنامه ریزی میكروكنترلر توسط كامپیوتر و پروگرامر گفته می شود.

    میكروكنترلر ARM، میكروكنترلرهای آرم

    در واقع میكروكنترلری به نام ARM وجود ندارد. ARM Holdings نام شرکتی بوده كه پردازنده هایی با معماری ARM طراحی می كند. میكروكنترلر ARM اصطلاحا (و به اشتباه) به میكروكنترلرهایی گفته می شود كه در ساختن پردازنده آن ها از معماری ARM استفاده شده است.

    فرق انجام پروژه میكروكنترلر AVR و میکروپروسسور چیست؟

    1. + فرق اصلی در هر دوی آن ها وجود تجهیزات جانبی خارجی مفرق در هر کدام است. به این شکل كه در میكروكنترلرها RAM، ROM و EEPROM تعبیه می كنند اگر در ساختن میکروپروسسورها از مدارهای خارجی استفاده می كنند.
    2. + اگر كه همه وسایل جانبی میكروكنترلر به صورت واحد در این تراشه به كار رفته و فشرده شده است، اما در میکروپروسسور این وسایل جانبی بزرگ می باشند.
    3. +برای اینكه ساختن میكروكنترلر ها ارزان تر باشد در ساختن آن ها از فناوری اکسید فلز نیمه هادی مکمل استفاده شده است. همینطور، برنامه های ساخته شده با میكروكنترلرها ارزان تر می باشند، چون آن ها نیاز به اجزای کوچکتر خارجی دارند، اگر هزینه های کلی سیستم های ساخته شده با میکروپروسسور ها به خاطر استفاده از تعداد زیادی از اجزا و لوازم جانبی خارجی مورد نیاز برای همینطور سیستم هایی بالا است.
    4. +سرعت پردازش میكروكنترلرها حدود 8 مگاهرتز تا 50 مگاهرتز است، اما سرعت پردازش میکروپروسسورها بالاتر از 1 گیگاهرتز است، پس عملكرد و كاركرد آن ها بسیار سریع تر از میكروكنترلرها است.
    5. +میكروكنترلرها جمع و جور می باشند، پس استفاده از آن ها برای محصولات و تجهیزات کوچک مناسب تر و كارآمدتر است. اگر میکروپروسسورها بزرگ می باشند و برای محصولات و تجهیزات بزرگتر استفاده می شوند
    6. +عملكرد میكروكنترلرها محدود و ساده است. اگر كاركرد و عملكرد میکروپروسسورها به صورت کلی پیچیده تر می باشند. مثل توسعه برنامه، توسعه بازی، سایت، اسناد و غیره، پس نیاز به حافظه و سرعت بیشتری دارند، به همین خاطر ROM، RAM خارجی با آن به كار می رود.
    7. +میكروكنترلرها بر اساس مدل هاروارد ساخته شده اند كه حافظه برنامه و حافظه دیتا در آن ها جداگانه می باشند اگر میکروپروسسورها بر پایه مدل فون نویمان بوده كه برنامه و داده ها در همان حافظه ذخیره می شود، ساخته شده اند.

    میکروکنترلر AVR چیست؟

    این میکروها بسته های متنوعی دارند. بعضی از آن ها برای نصب از طریق سوراخ و بعضی هم برای نصب بر روی سطح طراحی می شوند. میکرو AVR می تواند 8 تا 100 پین داشته باشد. در صورتی که AVR بیش از 64 پین داشته باشد فقط می تواند برای نصب بر روی سطح استفاده شود. در رایانه های شخصی، ریزپردازنده ها حداقل 32 بیتی هستند. توجه کنید که امروزه کامپیوترها حداقل 64 بیتی هستند. این اعداد به ما نشان می دهد که کامپیوترها می توانند داده ها را به صورت قطعه های 32 یا 64 بیتی پردازش نمایند. در AVRها اوضاع ساده تر است و ان ها با داده های 8 بیتی سر و کار دارند. البته نه همیشه. ما  AVR32 با پهنای گذرگاه 32 بیتی داریم و خانواده ATxmega با پهنای گذرگاه داده 16 بیتی هم در بازار موجود است. میکروکنترلر AVR atmega 32 یکی از انواع میکروکنترلرها است. موضوعی که برای خیلی از افراد سوال است این است که میکرو کنترلرها هم سیستم عامل دارند؟ کامپیوترها سیستم عامل دارند که از طریق آن ها برنامه های زیادی مثل واژه پرداز و.. را اجرا می کنیم. میکرو کنترلر AVR سیستم عامل ندارد، البته در صورت نیاز توانایی اجرای یک سیستم ساده را دارد. میکروها می توانند دستور یا برنامه ها را اجرا کنند. اگر بر روی کامپیوتر خود هیچ برنامه ای نصب نکنید برایتان کاربردی خواهد داشت؟ مطمئنا خیر. در مورد میکرو AVR هم همین طور است. شما باید یک برنامه روی ن نصب کنید تا بتوانید از آن استفاده نمایید. این برنامه در حافظه داخلی AVR ذخیره می گردد. مثلا می توان با دادن یک برنامه مشخص کرد که وقتی دمای محیط از حد مشخصی گذشت، بخاری یا وسیله مشابه ان خاموش شود.

    آن چه از ساختار میکروکنترلر AVR باید بدانید

    AVR  از خانوالده میکروکنتلرها است . میکروکنترلر AVR چیست؟ در سال 1996 دو محقق نروژی به نام های  Alf-Egil Bogen و Vegard Wollan  توانستند این قطعات را طراحی کنند. میکرو کنترلر در شرکت ATMEL‌ ساخته شد. نام این میکروکنترلر از نام مخترعان آن گرفته شده است. AT90S8515 اولین میکروکنترلری بود که بر اساس AVR طراحی گردید. سال 1997 بود که شاهد ورود میکروکنترلر AT90S1200 به بازار بودیم. تا آن زمان هنور افراد زیادی میکروکنترلر AVR را نمی شناختند. Microchip Technology‌ در سال 2016 میکروکنترلر AVR را خرید. AVR از اولین میکروکنترلرهایی بود که یک تفاوت بزرگ با دیگر میکروها داشت. دیگر میکروها از حافظه ROM ، EPROM یا EEPROM استفاده می کردند که تنها یک بار قابلیت برنامه نویسی داشت اما حافظه ROM ،  EPROM یا EEPROM  از حافظه فلش استفاده کرد تا برنامه ها قابل ذخیره باشد.

    میکروکنترلر AVR چه ساختاری دارد؟

    میکرو AVR ساختار و اجزای مختلفی دارد. مغز میکروکنترلر واحد پردازش مرکزی است. این واحد کارش رمزگشایی داده ها است.همه برنامه ها و کدها در حافظه ذخیره می شوند . حافظه در میکروکنترلر می تواند از نوع RAM، ROM‌ یا حافظه فلش باشد. برای اتصال به دستگاه های مختلف به پورت های ورودی و خروجی احتیاج داریم . در میکروکنترلر ها یک یا چند تایمر داریم که برای زمانبندی، شمارش پالس خارجی، اندازه گیری میزان فرکانس، توابع کلاک، عملیات تولید  و.. مورد استفاده قرار می گیرد. مبدل هم سیگنال آنالوگ را به دیجیتال تبدیل می کند که این سیگنال ها در برنامه های جانبی مورد استفاده قرار می گیرذد. این مبدل ADC نام دارد. مبدل دیجیتال به انالوگ هم داریم که برای دستگاه های انالوگ موتورهای DC‌ استفاده می شود. از دیگر اجزای میکروکنترلر می توان کلاک ورودی، واحد کنترلر صفحه نمایش، مقایسه انالوگ و بلوک های عملکرد را نام برد. میکروکنترلر AVR atmega 32 به عنوان یکی از میکروهای مهم و پر استفاده شناخته می شود.

    نحوه برنامه نویسی میکروکنترلر AVR

    برنامه به مجموعه ای از دستورالعمل ها می گوییم که در کنار هم داده ها را دریافت کرده و عملیات لازم را بر روی ان ها انجام می دهد. در وسایل زیادی مثل کنترل کننده ماشین لباسشویی از AVR استفاده می شود. در این دستگاه ها، برنامه ها در حقیقت وظیفه خواندن ورودی، بررسی وضعیت و روشن کردن ان را بر عهده دارند. بعضی اوقات ممکن است لازم باشد داده ها را تغییر دهید یا دست کاری کنید و یا این که ان ها را به دستگاه دیگری مثل LCD یا پورت سریال منتقل نمایید. برای انجام همه این کارها از دستورالعمل های باینری استفاده می شود که معادلی در زبان اسمبلی هم دارند. زبان اسمبلی برای انسان قابل درک است. اصلی ترین روشی که با آن برای AVR برنامه می نویسیم زبان اسمبلی است. این زبان به ما امکان می دهد تا در مورد نحوه ترکیب AVR و نحوه ترکیب آن آگاهی بیشتری کسب نمایید. با این زبان کدهای کم و سریعی [m1] لازم است اما مشکل کار با آن این است که تمامی کارها از جمله مدیریت حافظه و ساختار برنامه باید توسط خود برنامه نویس انجام شود. زبان های سطح بالا مثل C  این مشکلات را حل کرده است.

    میکروکنترلرهای AVR چه انواعی دارند؟

    میکرو AVR معمولا در 4 گروه دسته بندی می شوند. این 4 گروه عبارت است از: مگا (mega)، تاینی (tiny‌)، تک منظوره و کلاسیک

    میکروکنترلرهای Tiny را می شناسید؟

    این میکروها در ابعاد 8، 20 و 28 پایه وجود دارد. امکانات این سری نسبت به دیگر مدل ها کمتر است اما پردازنده قوی ای دارد. از این سری بیشتر برای عملیات ساده و کم حجم استفاده می شود. در تاینی ها از سه حافظه فلش، SRAM و  EEPROM استفاده می شود. از جمله این نوع میکروکنترلرها می توان ATtiny13 را نام برد.

    میکروکنترلر از نوع mega

    این سری دارای حافظه فلش 4 تا 512 کیلوبایتی می باشد که نسبت به سری قبل در سطح بالاتری قرار می گیرد. بعضی از پر کاربردترین میکرو کنترلرهای AVR عبارتند از: ATmega8 AVR ATmega16 AVR ATmega32 AVR ATmega328 AVR  

    میکروکنترلر Atmega8 AVR

    این میکرو 28 پین دارد و 1 کیلوبایتی است. SRAM و  8 کیلوبایت حافظه فلش هم با این میکرو همراه است و  دو رابط سیم هم دارد. پین خارجی میکرو برای اتصال دو ولتاژ به دو ورودی مقایسه کننده می باشد. از این میکرو معمولا برای ساخت پروژه های الکترونیکی و الکتریکی استفاده می شود.

    میکرو Atmega16 AVR

    این میکرو توسط سیستمی که روی موبایل تعبیه شده کار می کند. 40 پین دارد و حافظه آن از نوع فلش است. این میکرو 6 حالت صرفه جویی در مصرف انرژی دارد. سرعت 16MIPS  و 1 کیلوبایت رم از جمله ویژگی های این میکرو است.

    میکروکنترلر AVR atmega 32

    احتمالا الان تا حدی می دانید که میکروکنترلر AVR چیست. این میکرو از 44 پین تشکیل شده است. هم چنین حافظه 32 بیتی دارد که سرعت 16 MIPS ، 2048 SRAM و دارای محدوده ولتاژ 7/2 تا 5/5 می باشد. از این میکرو در سیستم های بدون دخالت انسان استفاده شده و با سیستمی که در موبایل تعبیه شده کارش را انجام می دهد.

    میکرو Atmega328 AVR

    از این میکرو در سیستم های آردینو، نظارت در زمینه قدرت و مدیریت و نیز در رباتیک زیاد استفاده می شود. این میکرو بر اساس معماری RISC شامل حافظه فلش 32 کیلوبایتی است. هم چنین 2 کیلوبایت SRAM و حافظه EEROM  یک کیلوبایتی دارد. این حافظه فقط خواندنی است و تنها یک بار قابل پاک شدن است. محدوده ولتاژ عملیاتی در این میکرو از 8.1 تا 5.5 می باشد.

    انجام پروژه میکروکنترلر AVR

    AVR کاربردهای زیادی در پروژه های میکروکنترلر دارد. AVR در دنیای دیجیتال امروزه بسیار پرکاربرد است. در واقع این میکروها هسته یا همان مغز طراحی بردهای الکترونیکی هستند و به تمامی قسمت ها فرمان اجرایی صادر می کند. AVR برای اجرای دستورالعمل های قدرتمند در یک سیکل کلاک خیلی سریع است و باعث بهینه سازی توان مصرفی هم می شود. انجام پروژه میکروکنترلر AVR می تواند به صورت انجام پروژه الکترونیک با AVR ، انجام پروژه میکروکنترلر  AVR ، انجام پروژه با نرم افزار AVR و بسیاری موارد دیگر باشد. متخصصان متهعد می توانند پروژه شما را کاملا انجام داده و گزارش های مربوطه را هم به شما تحویل دهند. برای راه اندازی AVR به نوشتن برنامه احتیاج دارید که قطعا این کار را باید متخصص ان انجام دهد.

    كاربرد میكروكنترلر در دستگاه های زندگی روزمره

    • دستگاه های كنترل فرآیند
    • دستگاه های سنجش و كنترل دما
    • دستگاه های سنجش و كنترل نور
    • دستگاه های تشخیص و ایمنی آتش
    • دستگاه های ابزار دقیق صنعتی

    كاربرد میكروكنترلر در صنعت

    • میكروكنترلر ها در همه جا كاربرد دارند. یعنی كاربرد میكروكنترلر ها را نمی توان به يک قسمت خاص محدود كرد. همانطور كه گفته شد حتی ساده ترین ماشین حساب ها و ساعت های دیجیتال هم در درون خود میكروكنترلر دارند. دیگر خودتان حساب كنید كارخانه های صنعتی پیچیده چه میكروكنترلر های عظیمی را برای كنترل فعالیت های خود استفاده می كنند. كاربرد میكروكنترلر در صنعت بسیار شناخته شده و در بسیازی از اماكن به كار می رود.به صورت کلی كاربرد میکرو كنترلر ها را می توان در دسته های زیر قرار داد :
      • كاربرد های فضایی : بسیاری از میكروكنترلر های پیشرفته در انواع فعالیت های نجومی و فضایی به كار می رود.
      • كاربرد های سلامتی : استفاده از میكروكنترلر ها در دستگاه های مربوط به سلامتی مثل مچ بند های سلامتی، دستگاه های بیمارستان ها و …
      • كاربرد های صنعتی : استفاده از میكروكنترلر ها برای كنترل دستگاه ها و ماشین های كارخانجات

    مناسب ترین میكروكنترلر

    به صورت کلی نمی توان يک میكروكنترلر را به عنوان مناسب ترین و قوی ترین میكروكنترلر انتخاب كرد. چون با توجه به شرایط و معیار های پروژه شما مناسب ترین میكروكنترلر می تواند مفرق باشد. به صورت مثال برای پروژه های ساده مثل ساعت يا یادآور، يک میكروكنترلر AVR مناسب است. اما برای پروژه های كه نیاز به پردازش همزمان چندین مورد دارند دیگر میكروكنترلر AVR مناسب نیست و ما نیازمند يک میكروكنترلر سری ARM هستیم. همینطور باید توجه داشته باشید كه تعداد پین های آنالوگ و دیجیتال، حافظه، سرعت، قابلیت PWM، ADC، DAC و … هم در هنگام انتخاب میكروكنترلر مناسب مهم می باشند.

    در این صفحه در مورد نحوه انجام پروژه میکروکنترلر AVR و این که به صورت کلی میکروکنترلر AVR چیست؟ صحبت کردیم. میکرو AVR شامل انواع مختلفی است که میکروکنترلر AVR atmega 32 یکی از آن ها است. میکرو AVR ویژگی های زیادی دارد که با مهم ترین ان ها آشنا شدیم.

     
    بخش پرسش و پاسخ

    از اینکه بتوانیم به شما کمک کنیم خوشحال خواهیم شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

    نام و نام خانوادگی *

    پرسش و پاسخ های قبلی
    رضا اسحاقی 2024/03/11 ساعت: 01:38

    تمامی ایده هایی که دارید را ما می توانیم پیاده کنیم. هر ایده ای در ذهن دارید و می خواهید آن را توسط میکروکنترلر ها و بردهای الکترونیکی پیاده کنید می توانید فرم زیر پر کنید تا در سریع ترین زمان ممکن ما با شما تماس بگیریم.

      محمدرضا بهداروند 2024/03/11 ساعت: 01:39

      لطفا فرم زیر را کامل کنید و تمامی مواردی که شما از پروژه خود دارید و تیم ما برای پیاده سازی به آن نیاز دارد را لطفا در بخش توضیحات بنویسید و برای ما ارسال کنید.

    0
      0
      Your Cart
      Your cart is emptyReturn to Shop
        محاسبه حمل و نقل
        اعمال کوپن